Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Φωτογραφικός διαγωνισμός από «Το Ράφι της Αγάπης»!


Αναλυτικά:

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Το Ράφι της Αγάπης» ξεκινά από σήμερα τον φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα: 

«Η καρδιά μπορεί να χτυπήσει στα πιο απίθανα μέρη».💙
 
📷Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας που θα περιέχουν το σχήμα της καρδιάς και τρεις νικητές θα κερδίσουν υπέροχα δώρα.
💜Το λογότυπο του μη κερδοσκοπικού σωματείου μας είναι μια καρδιά γεμάτη βιβλία, γιατί όλα αυτά τα χρόνια πρεσβεύουμε την αγάπη για το βιβλίο, φτιάχνοντας βιβλιοθήκες σε χώρους που φιλοξενούνται ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και ευπαθείς ομάδες. 

Εμείς,λοιπόν, αποφασίσαμε να σας δώσουμε το βήμα να τοποθετήσετε τη δική σας καρδιά εκεί που χτυπάει περισσότερο μέσω του φωτογραφικού σας φακού.
«Η τέχνη ενώνει, η αγάπη δημιουργεί»

🖋 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:
Για να είναι ΕΓΚΥΡΗ η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα 3 παρακάτω βήματα:
1)Like στη σελίδα Το Ράφι της Αγάπης.
2) Αποστολή της φωτογραφίας σας με θέμα: «Η καρδιά μπορεί να χτυπήσει στα πιο απίθανα μέρη» + τα πλήρη στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλ.επικοινωνίας) στο email: torafitisagapis@gmail.com
Σημείωση: Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε αρκετά καλή ανάλυση.
3) Θα πρέπει να γίνετε μέλη(αν δεν είστε ήδη) του μη κερδοσκοπικού σωματείου: «Το Ράφι της Αγάπης» για το έτος 2019 καταθέτοντας την ετήσια συνδρομή εγγραφής των 20 ευρώ στο λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΙΒΑΝ : GR38 0110 2100 0000 2100 0657 904 με την αιτιολογία ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ
 
🎁 ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ:
📍Ο 1ος νικητής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για ΔΥΟ μήνες ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα υποκριτικής στο θεατρικό εργαστήρι Εργαστήρι θεάτρου antirrisi (Θεσ/νίκη) και θα λάβει τη φωτογραφία του σε κάδρο διάστασης Α3.
📍Ο 2ος νικητής κερδίζει ένα γεύμα για δύο στα ΤGI Friday's (Αριστοτέλους, Θες/νίκη) και τη φωτογραφία του σε κάδρο διάστασης Α3.
📍Ο 3ος νικητής θα λάβει τη φωτογραφία του σε κάδρο διάστασης Α3.
 
👨👩Η κριτική επιτροπή του φωτογραφικού διαγωνισμού: Tasos Papas-Φωτογράφος Mara Raka-Φωτογράφος
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Από 29/7 έως 15/9
 
ΠΡΟΣΟΧΗ
-Όσοι διαγωνιζόμενοι δεν τηρήσουν τα 3 βήματα συμμετοχής, αποκλείονται από τον διαγωνισμό.
-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού όλες οι φωτογραφίες που συμμετείχαν ΕΓΚΥΡΑ, θα αναρτηθούν στη σελίδα μας μαζί με το ονοματεπώνυμο των διαγωνιζόμενων.
-Με τη συμμετοχή σας συμβάλετε στους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου μας υποστηρίζοντας παράλληλα την προώθηση της θεραπευτικής ανάγνωσης και τη δημιουργία βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Με εκτίμηση
Το Ράφι της Αγάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου