Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Πεζογραφίας, Ποίησης, Θεατρικού έργου και Δοκιμίου 2017

bilbiothiki-kalamatas-2 

Αναλυτικά:


"Η Δημόσια Κεντρική βιβλιοθήκη Καλαμάτας προκηρύσσει Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πεζογραφίας, Ποίησης, Θεατρικού έργου και Δοκιμίου. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους γράφουν στην ελληνική γλώσσα και κατοικούν ή κατάγονται από τη Μεσσηνία, ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ηλικίας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Ως ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 15η Φεβρουαρίου 2017 και ως ημερομηνία λήξης η 15η Μαΐου 2017. Κάθε συμμετοχή εκτός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα γίνεται αποδεκτή.

ΘΕΜΑ: Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο.

ΥΠΟΒΟΛΗ: Κάθε υποψήφιος μπορεί να συμμετάσχει σε ένα ή περισσότερα σκέλη του Διαγωνισμού, με μια ποιητική συλλογή (έως 5 ποιήματα), με ένα διήγημα (έως 2.000 λέξεις), με ένα δοκίμιο (έως 2.000 λέξεις) ή/και με ένα απόσπασμα θεατρικού έργου (έως 2.000 λέξεις).
Τα έργα που θα υποβληθούν πρέπει να είναι αδημοσίευτα και δημιουργήματα ενός μόνο συγγραφέα.bilbiothiki-kalamatas-2
Τα έργα πρέπει να υποβληθούν δακτυλογραφημένα σε τρία (3) αντίτυπα στην Γραμματεία της Βιβλιοθήκης, συνοδευόμενα από κλειστό φάκελο όπου θα αναφέρονται το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, τα τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό και κινητό) και το email του συγγραφέα. Στην εξωτερική όψη του φακέλου θα πρέπει να αναγράφονται ο τίτλος του έργου και το ψευδώνυμο.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Η Κριτική Επιτροπή δικαιούται να απονείμει σε κάθε σκέλος του Διαγωνισμού Βραβεία, Επαίνους ή να μην απονείμει καμία διάκριση.
Η τελική απόφαση της Κριτικής Επιτροπής δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και είναι οριστική.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν και η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Ιούνιο 2017.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2721096818 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@vivlkkal.mes.sch.gr "

Πηγή:  http://foninews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου