Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου-Ο Σύλλογος των Open Minds σας προσκαλεί στη 2η " Νύχτα με τα παραμύθια"





Μια πρωτότυπη εκδήλωση για την πόλη της Θεσσαλονίκης έρχεται και πάλι για να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο των μύθων. Ο Σύλλογος των Open Minds σας προσκαλεί στη 2η " Νύχτα με τα παραμύθια" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στο καφέ Θέα/tro, άνωθεν του Βασιλικού Θεάτρου, δίπλα από τον Λ. Πύργο. 

Η βραδιά θα περιλαμβάνει την ανάγνωση κλασσικών  παραμυθιών, αλλά και δημιουργίες νέων Ελλήνων συγγραφέων και ποιητών. Το πρώτο μέρος θα κυλήσει με παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους, ενώ το δεύτερο μέρος θα εξελιχθεί με αναγνώσεις ιστοριών και διηγημάτων που θα απευθύνονται στο ενήλικο κοινό. Θα παρουσιαστούν παραμύθια των αδερφών Γκριμ, γνωστά παραμύθια της Ελλάδας, της Ανατολής, της Κεντρικής Ευρώπης,  κλπ. 

Εκτός από τα μέλη του συλλόγου, την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με την αφήγηση τους οι προσκεκλημένοι  συγγραφείς και ηθοποιοί  της πόλης, όπως η Φρόσω Αποστόλου, ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Δικμάνης, ο Μάκης Ρουσομάνης, η Αγάπη Ντόκα, η Εύα Παυλίδου και ο Δημήτρης Τσιλινίκος.  

Πολύτιμοι αρωγοί της εκδήλωσης οι εκδόσεις Ανάτυπο, Γράφημα, Όστρια, καθώς και το βιβλιοπωλείο Ιανός, που θα προσφέρουν βιβλία στους μικρούς μας φίλους.
Επειδή τα παραμύθια δεν έχουν ηλικία, σας περιμένουμε όλους στην μαγική «Νύχτα με τα παραμύθια.»

Περισσότερες πληροφορίες: Η Νύχτα με τα Παραμύθια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου