Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα του λογοτεχνικού διαγωνισμού από τον Μορφωτικό σύλλογο Μήλου

Κατατέθηκαν σήμερα από την Επιτροπή κρίσης τα αποτελέσματα του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού που διοργάνωσε ο Μορφωτικός και Κοινωνικός Σύλλογος για το έτος 2015.
Τα ονόματα των βραβευθέντων
θα ανακοινωθούν από τη παραπάνω Επιτροπή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου το οποίο θα τα ανακοινώσει στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ μετά από ειδική συνεδρίασή του, στο προσεχές μέλλον και όχι αργότερα από τις 02-09-2015. Θα διοργανωθεί σχετική ετελετή για την απονομή των βραβείων.
Είναι γνωστό ότι η χρήση της Ελληνικής γλώσσας ως πρώτης ύλης, – η οποία είναι μια από τις πλουσιότερες στον κόσμο – στη Λογοτεχνία, την καθιστά σε μια από τις πιο όμορφες και δύσκολες τέχνες, η οποία κινείται σε λεπτές ισορροπίες και διευρύνει τον ορίζοντα των προσδοκιών και της αντίληψης του ανθρώπου.
Ο Μορφωτικός και Κοινωνικός Σύλλογος μέσα από τις δράσεις και τους σκοπούς του, καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε ν’ αναπτύξει τη συγγραφική δημιουργικότητα ενηλίκων και εφήβων.
Έχει αποδείξει στο παρελθόν και συνεχίζει ν’ αποδεικνύει, ότι στηρίζει κάθε είδους προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό, τα γράμματα και τις τέχνες .
Με ιδιαίτερη χαρά στρέφει το ενδιαφέρον του στους εκκολαπτόμενους συγγραφείς, μέσα από βραβεία και διακρίσεις που φέρουν τη δική του σφραγίδα.
Τέλος, ο Σύλλογος συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν κι έλαβαν μέρος στο 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Συλλόγου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος                                               Η Γραμματέας
Θεμιστοκλής Παναγιώτου                  Αγγελική Δαγιέλλη 

Πηγή: http://milosvoice.gr/?p=15921

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου