Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Εως την Κυριακή 15/3/2015 θα δεχόμαστε συμμετοχές για το διαγωνισμό ποίησης. Στόχος του, είναι η έκδοση βιβλίου ποιημάτων, όπου τα ‪‎κέρδη‬ του θα διατεθούν στην ‪‎ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ‬ του Γ.Ν.Ρεθύμνου.Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, στείλετε το ποίημά σας, ως την παραπάνω ημερομηνία, στο e-mail: iprofitissa@gmail.com, αναγράφοντας τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) ώστε να σας σταλεί το μυθιστόρημα "Η Έρη και το βασιλόπουλό της".
Τα έσοδα της συγγραφέως του μυθιστορήματος αυτού, τοποθετούνται επίσης για τον ίδιο σκοπό.
"Αγαπητοί φίλοι,
στα πλαίσια υποστήριξης της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και θέλοντας κι εγώ να συνδράμω ως εκδοτικός οίκος, κηρύττω διαγωνισμό ποίησης.
Θα εκδώσω βιβλίο 60 ποιημάτων τα κέρδη του οποίου θα τοποθετήσω στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, σας περιμένω καθημερινά στον εκδοτικό οίκο «Η ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ» (Τομπάζη 11, Ρέθυμνο) ώστε να καταθέσετε το ποίημά σας, αγοράζοντας ένα βιβλίο από "Η Έρη και το βασιλόπουλό της", αξίας 10,00 ευρώ, όπου τα κέρδη της συγγραφέα του βιβλίου αυτού, επίσης τοποθετούνται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για το διαγωνισμό, το θέμα των ποιημάτων είναι ελεύθερο, καθώς και συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλες οι ηλικίες. Για όσους δεν είναι εφικτό να έρθουν στο Ρέθυμνο και θα ήθελαν να συμμετέχουν, μπορούν να στείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα το ποίημα τους και να τους σταλεί με αντικαταβολή το βιβλίο στο χώρο τους.
Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε στη δημιουργία ενός υπέροχου βιβλίου ποιημάτων καθώς και στο κοινωνικό έργο του εκδοτικού οίκου «Η ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ».

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εύχομαι καλή επιτυχία!!"
Εκδοτικός οίκος «Η ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ»
Πηγή: http://www.iprofitissa.com/410433526?i=101614182

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου