Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Φιλοξενώντας τον συγγραφέα Γιάννη Μηλιάτση!

Είστε έτοιμοι;  

....οικοδεσπότης: Θεόφιλος Γιαννόπουλος.
 
Ας αρχίσουμε λοιπόν την λογοτεχνική μας 'ανάκριση'... 

Το έργο σου απευθύνεται σε αναγνώστες που…

 Έχουν το μικρόβιο της αυτοβελτίωσης. Που έως σήμερα νιώθουν ότι μπορούν να κάνουν και να γίνουν περισσότερα, όμως κάτι τους σταματάει. Που είναι αποφασισμένοι να δουν πόσο μπορούν να εξελιχθούν, που θέλουν να φύγουν από το 95%

Η ιστορία σου βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα; Κι αν ναι, σε ποια συγκεκριμένα;

Το βιβλίο έχει αρκετές προσωπικές ιστορίες και κάποιες από αυτές δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να τις βάλω μέσα γιατί είναι ιστορίες που με καθόρισαν αλλά δεν ήταν πάντα ευχάριστες για μένα. Π.χ. ιστορίες από τα παιδικά μου χρόνια και τις δυσκολίες που είχα από τον πατέρα μου.

Πόσο καιρό κράτησε η συγγραφή του έργου σου;

Το βιβλίο ξεκίνησε σαν σκελετός για το ομότιτλο σεμινάριο που κάνω, μετά για τις ανάγκες της βιντεοσκόπησης του ως online course από το Skillbox.gr έγινε ακόμα καλύτερη καταγραφή του και στην συνέχεια μορφοποιήθηκε πλέον σαν βιβλίο. Πήρε περίπου 8 μήνες η όλη διαδικασία.

Γιατί πιστεύεις πως πρέπει να διαβάσει ένας αναγνώστης το έργο σου;

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που θα βοηθήσει πολλούς αναγνώστες να πάρουν τα μέγιστα από το Φύγε από το 95% είναι ότι μέσα σε αυτό μιλάω και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω τις αποτυχίες μου. Δεν είναι ένα ταξίδι σε μια όμορφη χώρα, όπως είναι αρκετά βιβλία σχετικά με την επιτυχία. Μιλάω με απλό τρόπο για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω, για πράγματα που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά και πως τα ξεπερνάμε. Αυτό φαίνεται ότι βοηθάει πολύ τον αναγνώστη να συνδεθεί με την ιδέα του βιβλίου.

Ποιες στιγμές αφιερώνεσαι στην συγγραφή;

Αφιερώνω καθημερινά μία τουλάχιστον ώρα στην συγγραφή και το κάνω πολύ πρωί, κατά τις 6μιση. Είναι η ώρα με τους λιγότερους περισπασμούς και την καθαρότερη σκέψη για εμένα. Είναι πλέον μέρος της καθημερινής μου πρωινής ρουτίνας.

Πόσο τελειομανής είσαι;

Δεν είμαι ιδιαίτερα τελειομανής. Θεωρώ ότι η τελειομανία είναι ένα πρόβλημα που δεν σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις όλα αυτά που πρέπει για να πετύχεις τον στόχο σου. Κάθε φορά που διαβάζω τα βιβλία μου βλέπω πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, ανακαλύπτω νέες πληροφορίες που αξίζει να μπουν μέσα, τις σημειώνω και ανά τρεις μήνες κάθομαι και συμπληρώνω. Έτσι θα βγουν και τα 2 πρώτα μου βιβλία σαν δεύτερες εκδόσεις με περισσότερο περιεχόμενο και πιο προσεγμένα. Όμως όταν τα ολοκλήρωσα αρχικά τα έβγαλα άμεσα και δεν κάθισα να τα τελειοποιήσω. Είχαν πολύ μεγάλο θετικό αντίκτυπο στην δουλειά μου και ίσως το έχανα αυτό εάν αφηνόμουν στην τελειομανία.

Μελλοντικά σχέδια;
Τους επόμενους μήνες θα βγουν από τον εκδοτικό οίκο Ιχνηλάτης τα 2 πρώτα μου βιβλία με τίτλο “Δεν ξέρεις να πουλάς;” και “Μπορείς Περισσότερα!” σαν δεύτερες εκδόσεις μιας και αρχικά ήταν αυτοέκδοση μέσω της Amazon. Επίσης έχουμε οργανώσει αρκετά σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομιλίες για όλη την σεζόν 2019 - 2020 που ξεκινάει! 

 Σ' ευχαριστώ πολύ για την εξομολογητική σου συνέντευξη Γιάννη Μηλιάτση, κάθε επιτυχία εύχομαι στην λογοτεχνική σου διαδρομή!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 


Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική, αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με εμπειρία τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing Executives International. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα των πωλήσεων, και είναι Achology Accredited Life Coach βοηθώντας ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους.
 Είναι συγγραφέας του βιβλίου Δεν ξέρεις να Πουλάς;, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, και του Μπορείς Περισσότερα!, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα.
Επίσης δίδαξε πολεμικές τέχνες από το 1999 έως το 2014, αλλά τώρα είναι πλέον αθλητής crossfit.
 Ζει στη Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο: info@bizman.gr
Ο σκοπός του είναι καθημερινά να βοηθάει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους για τους ίδιους και την επιχείρησή τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου