Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Διαγωνισμός μικρομυθοπλασίας «100 λέξεις σε 24 ώρες» - Προθεσμία: 10 Δεκεμβρίου 2017

Αναλυτικά: 
 
"Το περιοδικό Fractal και η Ανοικτή Βιβλιοθήκη διοργανώνουν λογοτεχνικό διαγωνισμό μικρομυθοπλασίας με τίτλο «100 λέξεις σε 24 ώρες»Το θέμα του διαγωνισμού θα κρατηθεί μυστικό και θα ανακοινωθεί ακριβώς τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου προς Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στην παρούσα σελίδα και οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο 24 ώρες για να ολοκληρώσουν την ιστορία τους. Τα μικροδιηγήματα θα πρέπει να έχουν μέγιστη έκταση κειμένου έως 100 λέξεις.
Δείτε παρακάτω αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τους Όρους Συμμετοχής στον διαγωνισμό.

 Κριτική Επιτροπή :
  • Βασίλης Βασιλικός // Συγγραφέας
  • Ελένη Γκίκα // Συγγραφέας – Κριτικός λογοτεχνίας
  • Μάνος Κοντολέων // Συγγραφέας
  • Δημήτρης Σωτάκης // Συγγραφέας
  • Γιάννης Φαρσάρης // Συγγραφέας

_Το Θέμα του διαγωνισμού :
Το θέμα του διαγωνισμού θα κρατηθεί μυστικό και θα ανακοινωθεί στην παρούσα σελίδα τα μεσάνυχτα της 9ης προς 10ης Δεκεμβρίου 2017, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να έχουν στη διάθεσή τους μόνο 24 ώρες για να ολοκληρώσουν το μικροδιήγημά τους.
Η Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει τη δημιουργική σύνθεση ιστοριών σχετικών με το θέμα.

_Έκταση διηγημάτων :
Τα μικροδιηγήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 100 λέξεις. (Συνυπολογίζονται και οι λέξεις του τίτλου του συμμετέχοντος διηγήματος). Εννοείται πως τα διηγήματα μπορούν να έχουν οποιαδήποτε έκταση μικρότερη των 100 λέξεων. Τα διηγήματα που θα ξεπερνούν σε έκταση τις 100 λέξεις (συμπεριλαμβανομένου του τίτλου) θα αποκλείονται αυτόματα από τον διαγωνισμό, χωρίς ειδοποίηση του συμμετέχοντα.
> Όλα τα λογισμικά προγράμματα κειμενογράφων διαθέτουν δυνατότητα αυτόματης καταμέτρησης λέξεων.

_Προθεσμία συμμετοχής :
Η υποβολή των διηγημάτων στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά μέσω της φόρμας υποβολής συμμετοχών στην παρούσα σελίδα. Η φόρμα συμμετοχών θα ενεργοποιηθεί ακριβώς τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου προς Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και θα απενεργοποιηθεί ακριβώς τα μεσάνυχτα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου προς Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017.
Κάθε συμμετοχή, που θα σταλεί εκτός του χρονικού πλαισίου των 24 ωρών θα θεωρείται εκπρόθεσμη. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος αποστολής της συμμετοχής, πλην της διαδικτυακής φόρμας υποβολής, δεν θα γίνεται δεκτός.

_Βραβεία 3 Νικητών :
Οι 3 πρώτοι διακριθέντες του διαγωνισμού, σύμφωνα με την αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής, θα λάβουν τιμητική πλακέτα.
Τα 3 διακριθέντα αλλά και τα καλύτερα από τα υπόλοιπα μικροδιηγήματα που θα επιλέξει η Κριτική Επιτροπή θα εκδοθούν σε ψηφιακό βιβλίο (e-book) από την Ανοικτή Βιβλιοθήκη και θα διανεμηθεί ελεύθερα στο διαδίκτυο υπό άδεια Creative Commons BY-NC-ND.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου