Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Διαγωνισμός Διηγήματος «Tales of the Wyrd»

 
 
Αναλυτικά: 
Η Nyctophilia.gr και η ομάδα σεμιναρίων Tales of the Wyrd, διοργανώνουν διαγωνισμό διηγήματος του φανταστικού με θέμα «Σταυροδρόμι».

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει 1 ΔΩΡΕΑΝ θέση στα online εργαστήρια δημιουργικής γραφής του φανταστικού των «Tales of the Wyrd».


Όλα τα διηγήματα που θα διακριθούν, θα δημοσιευτούν στη Nyctophilia.gr.


Τα διηγήματα αποστέλλονται στο e-mail: info.nyctophilia@gmail.com με θέμα «Διαγωνισμός Tales of the Wyrd», μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, στις 24:00.

Όροι Διαγωνισμού
1) Όριο Λέξεων: 2.000
2) Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 24:00.
3) Η θεματολογία των διηγημάτων πρέπει να εμπίπτει στον χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού (φαντασία, τρόμος, μαγικός ρεαλισμός, επιστημονική φαντασία, κτλ)
4) Ο νικητής θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει σε ποιο online τμήμα θα παρακολουθήσει το σεμινάριο-εργαστήριο, ανάλογα με τις ημερομηνίες που τον/τη βολεύουν και τα τμήματα που θα σχηματιστούν.


Στα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής του Tales of the Wyrd, διδάσκουν:
 
Δήμητρα Νικολαΐδου (Dimitra Nikolaidou)


Η Δήμητρα Νικολαΐδου είναι υποψήφια διδάκτορας στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ με θέμα έρευνας τα παιχνίδια ρόλων (RPG) και τη λογοτεχνία του φανταστικού. Εργάζεται από το 2005 στο χώρο των εκδόσεων (Σύγχρονοι Ορίζοντες, Εκδόσεις Αρχέτυπο). Διηγήματά της έχουν δημοσιευτεί στο See the Elephant (Metaphysical Circus Press) και την Ανθολογία After theHappily Ever After της Transmundane Press. Στα ελληνικά, διήγημά της περιλαμβάνεται στο Αντίθετο Ημισφαίριο. Έχει κερδίσει την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Wyrm’s Gauntlet. Κείμενά της εμφανίζονται στο Cracked.com, το Atlas Obscura και το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ.


Βάγια Ψευτάκη (Vaya Pseftaki)

Η Βάγια Ψευτάκη διαθέτει MA στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Kingston. Το έργο της με τίτλο Ενυδρίακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ars Nocturna ενώ το τελευταίο διήγημά της περιέχεται στο Αντίθετο Ημισφαίριο. Έχει μεταφράσει έργα του φανταστικού και μη (Το Αντικλείδι, το Υφαντό του Βαμπίρ κ.α.). Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό mystery.


Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο και τις παροχές του στο λινκ που ακολουθεί:
«TALES OF THE WYRD»: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου