Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Οι νικητές του διαγωνισμού διηγήματος του MAXMAG και των Εκδόσεων Ψυχογιός



Αναλυτικά:
 
"Οι «κάλπες» έκλεισαν και το κοινό ψήφησε! Ο διαγωνισμός διηγήματος του MAXMAG και των Εκδόσεων Ψυχογιός ολοκληρώθηκε! Και τώρα έφτασε η ώρα των αποτελεσμάτων.

Πρώτη θέση: Φαίη Σουρή με το διήγημα νούμερο 130 με τίτλο «Το όνειρο πρέπει να το ζείς» και 2561 έγκυρες ψήφους.
  Δεύτερη θέση: Γεωργία Αγγελοπούλου με το διήγημα νούμερο 140 με τίτλο «Χωρίς ελπίδα» και 2427 ψήφους
  Τρίτη θέση: Ελευθερία Μεταξιώτη με το διήγημα νούμερο 227 με τίτλο «Το φίλτρο της ελπίδας» και 2161 ψήφους.

Το δώρο για τον πρώτο νικητή είναι 12 αντίτυπα των καινούργιων βιβλίων των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει 3 αντίτυπα των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και ο τρίτος νικητής θα κερδίσει 1 αντίτυπο των εκδόσεων.

Θα παρακαλούσαμε τις 3 νικήτριες να μας απαντήσουν άμεσα για τα στοιχεία τους (Διεύθυνση και Τηλέφωνο επικοινωνίας) στο email που τους έχει σταλεί. Σε περίπτωση που δε λάβουμε email απάντησης εντός 3 ημερών, αναπληρωματικοί είναι:

Το διήγημα του κυρίου Πάνου Θωμαΐδη με αριθμό 19 και τίτλο “Ο εσπρέσσο”, το οποίο έλαβε 2007 ψήφους. Το διήγημα της κυρίας Χάιδω Χρηστακίδου με αριθμό 87 και τίτλο «Καλή μου μάνα», το οποίο έλαβε 1133ψήφους. Το διήγημα της κυρίας Πεσεφόνης Κρασίδου με αριθμό 40 και τίτλο «Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες», το οποίο έλαβε 968 ψήφους.

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ για αυτή τους την προσφορά, καθώς και τα 227 άτομα που μπήκαν στη διαδικασία να γράψουν και να μας στείλουν το διήγημά τους. Να είστε σε αναμονή, σύντομα ακολουθεί νέος μεγάλος διαγωνισμός!"

Πηγή: maxmag.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου