Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Διαγωνισμός Διηγήματος απο MAXMAG και εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!

 
 Αναλυτικά:

"Σου αρέσει να γράφεις; Το MAXMAG, η στήλη του Βιβλίου και οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ οργανώνουν σε συνεργασία τον πρώτο Διαγωνισμό Διηγήματος. Δήλωσε συμμετοχή έως και την Παρασκευή 23/6. Όλα τα διηγήματα θα δημοσιευθούν στη στήλη του Βιβλίου την Κυριακή 25/6.  Το καλύτερο διήγημα θα είναι αυτό που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους του κοινού… Πάρτε μολύβι και χαρτί, βάλτε κάτω την φαντασία σας και δημιουργήστε μικρά θαυματάκια!

Το δώρο για τον πρώτο νικητή είναι 12 αντίτυπα των καινούργιων βιβλίων των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει 3 αντίτυπα των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ  και ο τρίτος νικητής θα κερδίσει 1 αντίτυπο των εκδόσεων. Τα αντίτυπα των βιβλίων θα τα επιλέξουν οι νικητές του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:

  1. Οι διαγωνιζόμενοι συγγραφείς μπορούν να στείλουν έως δύο διηγήματα 1200-1500 λέξεων.
  2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ψευδώνυμο, αλλά μόνο εφόσον δοθεί το πραγματικό όνομα στο περιοδικό, το οποίο δε θα δημοσιευθεί, ούτε μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
  3. Όριο ηλικίας για το διαγωνισμό δεν υπάρχει.
  4. Τα διηγήματα δε θα πρέπει να έχουν δημοσιευθεί, ούτε ολόκληρα, ούτε μέρος αυτών μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
  5. Τα διηγήματα γίνονται δεκτά σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση novel-contest@maxmag.gr, όπου θα επισυνάπτεται το κείμενο σας σε μορφή .doc ή.pdf (όχι κλειδωμένο)
  6. Στο θέμα του e-mail θα αναγράφετε απαραιτήτως, το όνομά σας, σε παρένθεση το ψευδώνυμο (αν υπάρχει) και τον τίτλο του διηγήματά σας. Παράδειγμα: “Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Electron) –  Ένας μικρός μαγεμένος κόσμος”.
  7. Απαραίτητο είναι μαζί με το e-mail να αποσταλεί και μια εικόνα – φωτογραφία το λιγότερο 800Χ600 και οριζόντια, η οποία θα δημοσιευθεί στο MAXMAG μαζί με το διήγημα. Σε περίπτωση που η εικόνα – φωτογραφία προσβάλλει οποιαδήποτε κατηγορία ανθρώπων, είτε έννομα συμφέροντα, η συμμετοχή θα απορρίπτεται αυτομάτως. Η εικονα – φωτογραφία μπορεί να είναι από το διαδίκτυο ή να έχει «τραβηχτεί» από το διαγωνιζόμενο (όχι να εικονίζεται ο ίδιος) ή φιλικό του πρόσωπο (εφόσον του έχει δοθεί άδεια χρήσης). Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να στείλετε το link στο οποίο βρίσκεται αναρτημένη.
  8. Τα διηγήματα θα παραμείνουν στην σελίδα του MAXMAG και μετά το τέλος του διαγωνισμού.
  9. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα δοθεί 3ήμερο δικαίωμα ενστάσεων.
  10. Όσοι συμμετέχουν ως αρθρογράφοι ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο στο περιοδικό MAXMAG δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
  11. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε στo novel-contest@maxmag.gr 
Πηγή:http://www.maxmag.gr/diagonismi/diagonismos-diigigimatos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου