Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ελάτε να στηρίξουμε Το Ράφι της Αγάπης!


Κλίκ στο βίντεο!
 
"Αγαπητοί μας φίλοι εδώ θα βρείτε τη δράση μας στο υπέροχο βίντεο που έφτιαξε η φωτογράφος Stavrou NobodyKnows Freedom of the ART -personal photographer.

Στην Ελλάδα της ανθρωπιστικής και οικονομικής κρίσης έξι άνθρωποι που αγαπούν την ανάγνωση και πιστεύουν ακράδαντα στην θεραπευτική αξία της ξεκίνησαν το ταξίδι για την υλοποίηση ενός ευγενούς σκοπού.

Από τον Απρίλιο του 2016 το Ράφι της Αγάπης, -έτσι ονομάστηκε η δράση- άρχισε να συγκεντρώνει βιβλία από συγγραφείς Ελλάδας και Κύπρου με σκοπό τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης σε υποστηρικτικούς χώρους χρόνιων πασχόντων.. 

Τον Οκτώβριο του 2016 η ομάδα «Το Ράφι της Αγάπης» ίδρυσε την πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη στο Σύλλογο Οικογενειών Ψυχικής Υγείας στη Θεσσαλονίκη,όπου συγκεντρώθηκαν 100 και πλέον τίτλοι βιβλίων που χαρίστηκαν από τους λογοτέχνες.

Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την ομάδα είναι πλέον είναι εφτά και είναι οι εξής: Ευα Παυλιδου Natasha Karamanli Σοφία Χρήσταινα Xaroula Xrysafi Rania Angelakoudi Φρόσω Αποστόλου Eleni Karida έτσι το όραμα διαδόθηκε σε συγγραφείς και ποιητές απ’άκρη σ’άκρη. 

Το Ράφι της Αγάπης βηματίζει σταθερά προς την επόμενη δράση της την ίδρυση της βιβλιοθήκης στον ξενώνα καρκινοπαθών Πυλαίας με τη θερμή υποστήριξη και πάλι των Συγγραφέων, Ποιητών και πολιτών προσδοκώντας να χαρίσουν θεραπευτικά ταξίδια στους φιλοξενούμενους ασθενείς του ξενώνα. 

Άλλο ένα Ράφι της αγάπης θα γίνει δότης ελπίδας! 

Βρείτε μας

Email:torafitisagapis@gmail.com
Site:http://rafitisagapis.simplesite.com/
twitter:torafitisagapis
instagram:to_rafi_tis_agapis 

"Η Τέχνη ενώνει, η Αγάπη δημιουργεί" 

Με εκτίμηση το Ράφι της Αγάπης "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου