Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Σχετικά με τα αποτελέσματα του 5ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη

Αναλυτικά:"Αποσφραγίστηκαν  την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.30π.μ., ύστερα από πρόσκληση της Αντιπροέδρου του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» κ. Κατερίνας  Λασκαρίδη, οι φάκελοι του 5ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πρωτόλειου Διηγήματος περιόδου 2016 – 2017 στην έδρα του Ιδρύματος επί των Οδών Πραξιτέλους  169 & Μπουμπουλίνας στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προκήρυξη, η κατάθεση υποβολής των συμμετοχών έληξε την 31η Μαΐου 2017.

Η αποσφράγιση των φακέλων έγινε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη παρουσία της Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής του 5ου  Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού κ. Ελένης Παναρέτου, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Γλωσσολογίας Τμ. Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.
Παρευρέθηκαν επίσης οι :
  • Κατερίνα Λασκαρίδη, Αντιπρόεδρος του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη»
  • Καλή Κυπαρίσση, Μέλος της Κριτικής Επιτροπής του 5ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού, Διευθύντρια των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη»
  • Παναγιώτα Δεδετζή, Βιβλιοθηκονόμος, Συντονίστρια του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού
  • Κλεοπάτρα Κυρτάτα, Γραμματέας του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη»
Κατατέθηκαν και αποσφραγίστηκαν συνολικά 310 συμμετοχές εκ των οποίων 162 ανήκουν σε μαθητές Γυμνασίου και 158 σε μαθητές Λυκείου από 250 Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Τα αποτελέσματα του 5ου  Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στις Διευθύνσεις των σχολείων όλης της χώρας.

Η απονομή θα γίνει σε ειδική τελετή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, στην οποία θα προσκληθούν οι συμμετέχοντες καθώς και οι εκπρόσωποι φορέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» καθώς και τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού ευχαριστούν θερμά μαθητές και εκπαιδευτικούς και εύχονται προσωπική και δημιουργική πορεία."

Πηγή: http://www.laskaridou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου