Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Let's do it...












Αναλυτικά:

«Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αδριανής Δράμας πιστός στις αρχές του και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Παρανεστίου και της Τοπικής Κοινότητας Αδριανής, συμμετέχει ενεργά στην Πανελλαδική Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού με το σύνθημα "Let's do it" την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00΄.

 Έτσι, καλεί όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό της Αδριανής, μικρούς και μεγάλους, να βρίσκονται στην Πλατεία του χωριού (μπροστά από το κτίριο του Συλλόγου) την 10:45΄ ώρα προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την ορθή κατανομή των εργασιών. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη δράση είναι το χαμόγελο και η διάθεση για προσφορά. 

Προτείνουμε σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους καπέλο και νερό. Επίσης, παιδιά μικρής ηλικίας θα είναι καλό να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Έτσι η Ομάδα μας θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη. 

Όποιος εθελοντής μπορεί, ας φέρει από το σπίτι του τη δική του σκούπα και το δικό του φτυαράκι για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών. Let's do it...
Σας περιμένουμε όλους.»

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/234404470365297/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου