Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Η Ιωάννα Χρυσάκη σε μια αφιέρωση στην Κυρία της Ποίησης-Όλγα Κανελλοπούλου Ντινοδήμου!




«Έχω μια ακατανίκητη ανάγκη να αφιερώνω δυο λόγια για τους ανθρώπους, όπως η κυρία Όλγα μας - η γλυκιά Ποιήτρια, συγγραφέας, μουσικολόγος και δημοσιογράφος - που δεν επαναπαύονται, που δημιουργούν ακατάπαυστα, που δίνουν λόγο στο νου κ στην ψυχή και προσφέρουν στον Πολιτισμό μας, που τείνει να χαθεί..

Η κυρία Όλγα, έχει μεγαλείο και το σκορπά μ’ ένα γλυκό ζεστό ακομπλεξάριστο χαμόγελο γενναιοδωρίας που αντικατοπτρίζεται και στην ποίησή της.

Είναι ένα φρέσκο αεράκι συνειδητοποιημένης αισιοδοξίας και καταφέρνει να "περνάει " βαρυσήμαντα νοήματα με ομορφιά δοσμένα και όχι με σκληρότητα..

Συνθέτει σαν νεράιδα, που ό,τι αγγίζει το μεταμορφώνει σε χρυσάφι..

Τινάζει λίγο απ’ την χρυσόσκονη της και σε εμάς τους κοινούς θνητούς και μας παρασύρει, μας εμψυχώνει να την ακολουθήσουμε στο μαγικό αυτό ταξίδι της...

Να είσαι πάντα καλά και να υπάρχεις όπως είσαι έτσι μεγαλόπρεπα απλή ! Κυρία Όλγα μου να μας χαρίζεις τα έργα σου και την ανεκτίμητη σου παρουσία..

Σ’ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου και την ομόρφυνες μέσα από αυτό το δύσβατο άλλα τόσο υπέροχο, μονοπάτι της ποίησης..!

Ιωάννα Χρυσάκη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου