"Πόσες ιστορίες έχετε βιώσει μέσα στο μυαλό σας κάθε φορά που βυθίζεστε στα σκοτεινά «νερά» του World of Darkness;

Πόσοι από εσάς έχετε ζωντανέψει με τη φαντασία σας το δράμα της αιώνιας ύπαρξης, της άσβεστης δίψας και της ανθρωπιάς που χάνεται, νύχτα με τη νύχτα, καθώς ο χρόνος σας ξεχνά;

Ποιοι ανάμεσά σας έχουν τρέξει μαζί με την αγέλη τους σε πρώιμα δάση από την αυγή του χρόνου και ποιοι ένιωσαν της Μάνας Γης τον πόνο από τον βιασμό της ανθρωπότητας;


Ποιες πραγματικότητες έχετε οραματιστεί και πόσες όψεις του Εαυτού έχετε εξερευνήσει; Τι τίμημα πληρώσατε για να γεννηθεί το Θέλημα σας;


Πόσα άνυδρα δάκρυα έχετε κρατήσει πίσω από το «Πέπλο» σαν φυλαχτά και εικόνες, όταν ο θάνατος σας στέρησε τις ευκαιρίες που η ζωή χάριζε απλόχερα;


Πόσα όνειρα φονεύσατε προς χάριν μιας άχρωμης «φυσιολογικής» ζωής, ματώνοντας με κάθε συμβιβασμό την πραγματική σας ταυτότητα;


Το Inner Circle, σε συνεργασία με τη nyctophilia.gr, σας καλεί να τις γράψετε και να πάρετε μέρος στον πρώτο διαγωνισμό fan fiction με θέμα το «World of Darkness».

Ιστορίες για Βαμπίρ, Λυκανθρώπους, Μάγους, Στοιχειά και Ξωτικά με φόντο την Ελλάδα είναι αυτό που περιμένουμε από κάθε έναν από εσάς που θέλει να μοιραστεί τους σκοτεινούς του μύθους.


Όροι διαγωνισμού

Διάρκεια
Αρχική Ημερομηνία: 31/10/2016

Τελική Ημερομηνία: 30/11/2016

Αποστολή διηγημάτων

Οι συγγραφείς συμμετέχουν με 1 μόνο διήγημα, από 1.000 έως 2.500 λέξεις
Τα κείμενα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email:
the.world.of.darkness@gmail.com
Με θέμα μηνύματος «Για τον διαγωνισμό ιστοριών WoD»
Τα κείμενα αποστέλλονται σε μορφή .doc / .docx και .odt, (αρχεία Word ή Open Office) όχι .pdf.

Οι συγγραφείς θα πρέπει να επισυνάπτουν μαζί και ένα μικρό βιογραφικό (μέχρι 200 λέξεις) και  τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Βραβεία

1ος νικητής: την 3λογία «Victorian Age Vampire Trilogy Complete» (προσφορά της Αταλάντης Ευριπίδου)
2ος νικητής: την νουβέλα «The Last Battle (Werewolf: Time of Judgement)» (προσφορά του Αναστάσιου Μπαρμπίση)
3ος νικητής: Ένα συλλεκτικό  out of print VtM pin (προσφορά του Αντώνη Γαλάτη)
Τα 10 πρώτα διηγήματα θα μπουν στην ανθολογία του διαγωνισμού, η οποία θα διανέμεται δωρεάν από το group του Inner Circle και το site της Nyctophilia σε μορφή ebook (δημιουργία & επιμέλεια από το team της Nyctophilia).

Γενικοί όροι
  • Τα διηγήματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα, να μην είναι μικρότερα των 1.000 λέξεων ή μεγαλύτερα των 2.500 λέξεων και να έχουν τίτλο.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μόνο 1 διήγημα.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος αναλαμβάνει την ευθύνη της γνησιότητας του έργου του.
  • Τα διηγήματα πρέπει να είναι αδημοσίευτα και να μην έχουν εκδοθεί σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.
  • Τα διηγήματα πρέπει να ανήκουν αποκλειστικά στη σφαίρα φαντασίας του κόσμου του WoD και η υπόθεσή τους να διαδραματίζεται στην Ελλάδα.
  • Κείμενα που είναι ελλιπή σε στοιχεία ή που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ακυρώνονται αυτομάτως και αποκλείονται από το διαγωνισμό.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος αναγνωρίζει το δικαίωμα των διοργανωτών να ορίσουν κριτική επιτροπή, οι αποφάσεις της οποίας είναι οριστικές και αμετάκλητες.
  • Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ορίσουν νέες ημερομηνίες ή να ακυρώσουν τον διαγωνισμό, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.
  • Οι διακριθέντες διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα του έργου τους.
  • Τα (10) κείμενα που θα διακριθούν θα μπουν σε μια ηλεκτρονική συλλογή (e-book) που θα διανέμεται δωρεάν από το group του Inner Circle και το site της Nyctophilia.
  • Η συμμετοχή συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων, καθώς και των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία!!"