Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

3ος Διαγωνισμος Διηγήματος bonsaistories

 

Αναλυτικά:


"Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Νιώθουμε μεγάλη χαρά καθώς σας ανακοινώνουμε την έναρξη του 3ου διαγωνισμού διηγήματος bonsaistories.

Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς το περιμένατε καιρό, καθώς διαβάζετε ανελλιπώς τα διηγήματα και τα ποιήματα των δημιουργών και σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ ενδιαφέροντα διαγωνισμό που θα μας πάει κοντά στα Χριστούγεννα, όπου και θα βραβεύσουμε τους επιτυχόντες με πλούσια δώρα!

Συγκεκριμένα θα δοθεί από ένα δώρο στον 1ο και 2ο νικητή καθώς και 5 έπαινοι στους υπόλοιπους διακριθέντες, δηλαδή συνολικά θα βραβεύσουμε τους πρώτους 7 συγγραφείς του διαγωνισμού μας.

Αυτή τη φορά, η διαδικασία θα είναι λίγο διαφορετική, καθώς το ερέθισμα δεν είναι κάποια συγκεκριμένη θεματική, αλλά η μουσική! Νομίζουμε ότι η μουσική πάντα μπορεί να εμπνεύσει έναν συγγραφέα, να πλάσει στη σκέψη του όμορφες εικόνες και να τις αποτυπώσει στο χαρτί.

Γι’ αυτό λοιπόν, σας δίνουμε τη δυνατότητα από τις παρακάτω 3 μουσικές συνθέσεις του Μελέτη Ρεντούμη, να επιλέξετε το κομμάτι που σας εμπνέει και να ορίσετε εσείς το θέμα και το περιεχόμενο του διηγήματός σας.


Memories

https://www.youtube.com/watch?v=uYzMCwvkPyU

Road to Happiness

https://www.youtube.com/watch?v=NuFxu1ZZ7nE

Dancing in the forest

https://www.youtube.com/watch?v=ZT4sE-z3sJQ


Τα διηγήματα θα πρέπει να φέρουν διαφορετικό τίτλο από αυτόν της σύνθεσης που θα επιλεγεί και να μην έχουν δημοσιευτεί. Στέλνετε τα διηγήματά σας με ψευδώνυμο και σε χωριστό αρχείο (στο ίδιο μέιλ) τα πραγματικά σας στοιχεία.

μειλ αποστολής των διηγημάτων: eleni.chris@hotmail.com

Όριο λέξεων: μέχρι 1.500 λέξεις.

Ο διαγωνισμός θα λειτουργήσει και αυτή τη φορά με κριτική Επιτροπή για την 1η φάση του, όπου θα προκριθούν τα 20 πρώτα διηγήματα. Στη συνέχεια, τα διηγήματα αυτά, περνώντας στην τελική φάση, θα τεθούν σε ψηφοφορία κοινού, όπου ο νικητής θα αναδειχθεί από το σύνολο των θετικών σχολίων στη σελίδα του www.bonsaistories.gr

Η βαθμολογία της Επιτροπής θα έχει υψηλότερο συντελεστή βαρύτητας 70%, ενώ η τελική ψηφοφορία του κοινού 30%.

H έναρξη του διαγωνισμού είναι στις 7/10 και η καταληκτική ημερομηνία της 1ης φάσης θα είναι μέχρι την Κυριακή 13/11 (με πιθανότητα παράτασης), όπου στη συνέχεια θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα από την κριτική μας Επιτροπή, για να ακολουθήσει η τελική φάση της ψηφοφορίας ηλεκτρονικά στη Σελίδα μας.

Θα σας ενημερώνουμε διαρκώς για την πορεία του διαγωνισμού και φυσικά η ομάδα του bonsaistories είναι πάντα διαθέσιμη για κάθε ερώτηση και απορία.

Το ταξίδι του bonsaistories ξεκινά και πάλι με όλους εσάς συνοδοιπόρους.

Καλή επιτυχία σε όλους καθώς η επιβίβαση μόλις άρχισε…

Με εκτίμηση

Η ομάδα του bonsaistories"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου