Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Αποτελέσματα διαγωνισμού “ audio BOOK_2016 VERAMAND ARTIVITY ”

 
Αναλυτικά:
"Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη διαδικασία επιλογής της 10-άδας (που έγινε 12-άδα).
Αρχικά παραδώσαμε στους κριτές και τα 59 διηγήματα που πληρούσαν τα κριτήρια που είχαμε θέσει, όπου αντί για τίτλο το κάθε διήγημα είχε έναν κωδικό. Έτσι οι κριτές δεν γνώριζαν κανένα στοιχείο του συγγραφέα. Στη συνέχεια οι κριτές κλήθηκαν να μας παραδώσουν τα 10 διηγήματα που ο καθένας επέλεξε, σε σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα πάντα με το προσωπικό κριτήριο και γούστο του καθενός. Στη συνέχεια πήραμε τις προτιμήσεις των κριτών και εσωτερικά στο VERAMAND ARTIVITY χρησιμοποιήσαμε ένα σύστημα μονάδων, από το 1ο μέχρι και το 10ο, και προσθέσαμε τις συνολικές μονάδες ώστε να βγάλουμε την τελική 10-άδα.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στη διαδικασία ΔΕΝ βαθμολόγησαν οι κριτές μας τα διηγήματα, παρά μόνο ο καθένας μας παρέδωσε τα 10 πρώτα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Αυτό το τονίζουμε αφού δεν θεωρούμε ότι η τέχνη της συγγραφής μπορεί να “βαθμολογηθεί”. Το σύστημα μονάδων χρησιμοποιήθηκε απλά για πρακτικούς λόγους από εμάς, μόνο και μόνο για να καταφέρουμε να επιλέξουμε τα 10 πρώτα στις προτιμήσεις των κριτών, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί βαθμολογία. 
Τα αποτελέσματα λοιπόν μας έδωσαν 12 αντί για 10 διηγήματα, επειδή κάποια “ισοψήφησαν”. Συνολικά 12 διηγήματα έχουν διακριθεί εκ των οποίων 2 από αυτά βρέθηκαν μαζί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. Αποφασίσαμε λοιπόν να προχωρήσουμε με 12 διηγήματα αντί για 10, τα οποία θα συμπεριληφθούν όλα στη ψηφιακή έκδοση, εφόσον έχουμε και τη σύμφωνη γνώμη των συγγραφέων, στους οποίους θα αποσταλεί ξεχωριστό e-mail με το συμβόλαιο συνεργασίας. Η τελική έκδοση θα περιλαμβάνει μόνο εκείνα τα διηγήματα των συγγραφέων που θα μας έχουν αποστείλει το συμβόλαιο συνεργασίας υπογεγραμμένο. 

Οι Κριτές:
Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε ότι οι κριτές που δέχτηκαν αφιλοκερδώς να συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι οι εξής:
- Φιλονίλα Χριστοφόρου: Κύπρια Ηθοποιός, Performer και συνεργάτης μας, η οποία θα δανείσει τη φωνή της στα ηχογραφήματα “audioBOOK” των δύο διηγημάτων που έχουν διακριθεί.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω e-mail ή στο τηλέφωνο 00357-95 100 625.

Με εκτίμηση,


Christos Krasidis"
Artistic Director

VERAMàND : ACADEMY | ARTIVITY | STUDIO
Tel.  70 000 625  |  +357 95 100 625

_______________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου