Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ενημέρωση για τον Διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος με τίτλο “audioBOOK_2016”!

Αναλυτικά:
 
"Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα αρχικά να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της VERAMàND ARTiViTY για την επιτυχή συμμετοχή σας, για την εμπιστοσύνη που δείξατε, στέλνοντας μας το διήγημα σας και για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς !

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο πρώτος μας συγγραφικός διαγωνισμός είχε τέτοια ανταπόκριση. Συνολικά στο διαγωνισμό αποστάλθηκαν 60 διηγήματα εκ των οποίων τα 59 πληρούν τα κριτήρια που θέσαμε και συμμετέχουν τελικά στο διαγωνισμό.
 
Κάποιοι από σας έχετε στείλει δύο διηγήματα, και με το παρόν μήνυμα θα ήθελα να σας ενημερώνω ότι συμμετέχουν και τα δύο.

Βρισκόμαστε στη φάση της διαδικασίας όπου έχουν ελεγχθεί όλα τα διηγήματα ως προς τα κριτήρια συμμετοχής που θέσαμε, κάποια από τα οποία αφορούσαν στον αριθμό λέξεων (το μέγιστο ήταν οι 2500 λέξεις ανά διήγημα), στη θεματολογία, στον μέγιστο αριθμό διηγημάτων που υποβλήθηκαν από κάθε συγγραφέα, στη γλώσσα και στη βεβαίωση αποδοχής των όρων συμμετοχής.
 
Οι πλήρεις όροι συμμετοχής στους οποίους έχετε συμφωνήσει με την αποστολή των διηγημάτων σας αναγράφονται στο σχετικό έντυπο, που επισυνάπτω ξανά με αυτό το e-mail σε αρχείο pdf. Όλα τα διηγήματα έχουν ήδη δοθεί στα μέλη της κριτικής επιτροπής, σε αρχείο όπου το κάθε διήγημα αναγράφεται με κωδικό και όχι με τον τίτλο του, και χωρίς το όνομα του συγγραφέα, για λόγους ίσης μεταχείρισης. Την επιτροπή απαρτίζουν συγγραφείς και άλλοι καλλιτέχνες εντός και εκτός Κύπρου, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μαζί με τα 10 διηγήματα που θα επιλεχθούν και θα διακριθούν, το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016, όπως άλλωστε προέβλεπε και η αρχική διαδικασία που είχαμε θέσει. Οπότε θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή :)

Θα ήθελα κλείνοντας να σας ευχαριστήσω ξανά για τη συμμετοχή σας και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία.

Για οποιαδήποτε τυχόν απορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω e-mail ή στο τηλέφωνο 00357-95 100 625.

Καλή συνέχεια και θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Με εκτίμηση,

Christos Krasidis "
Artistic Director
VERAMàND : ACADEMY | ARTIVITY | STUDIO
Tel.  70 000 625  |  +357 95 100 625
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου