Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Διαγωνισμός διηγήματος απο το pillowfights.gr και το travel agency 18-24.gr

 

Αναλυτικά:

Το pillowfights.gr και το travel agency 18-24.gr διοργανώνουν τον πιο ερωτικό καλοκαιρινό διαγωνισμό διηγήματος!

Δύο υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα τετραήμερο σε Πάρο, Σκόπελο ή Σκιάθο (με ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο τριών αστέρων), για να ταξιδέψουν με όποιον επιθυμούν και να απολαύσουν βουτιές, ηλιοβασιλέματα και βόλτες.
Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος είναι να στείλεις ως τις 5 Ιουνίου στις 10 το βράδυ, στο contest@pillowfights.gr το δικό σου διήγημα ως 1500 λέξεις με θέμα «Το πιο ερωτικό μου καλοκαίρι» και να ετοιμάσεις βαλίτσες! 

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή: 
* Θα πρέπει να κατατεθεί από την Κυριακή 22 Μαϊου 2016 ως την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 (22:00) στο e-mail contest@pillowfights.gr
* Το διήγημα δε θα πρέπει να ξεπερνά τις 1500 λέξεις και να μην είναι μικρότερο των 500 λέξεων.
* Τα διηγήματα δε θα πρέπει να περιέχουν προσβλητικό/σεξιστικό/μισαλλόδοξο/ρατσιστικό/πορνό περιεχόμενο.
* Τα διηγήματα δε θα πρέπει να είναι γραμμένα σε greeklish, είτε με κεφαλαίους χαρακτήρες, είτε με ελλειπή στίξη (τόνοι, τελείες, κόμματα)
* Τα διηγήματα οφείλουν να είναι γνήσια, αποκλειστικά και να μην έχουν δημοσιευτεί οπουδήποτε αλλού. Απαγορεύεται ρητά οποιοδήποτε φαινόμενο λογοκλοπής ή και συρραφής.
* Το e-mail θα πρέπει να συνοδεύεται από τις εξής προσωπικές πληροφορίες του διαγωνιζόμενου: Ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο.
* Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να διαγωνιστεί μόνο μ' ένα διήγημα.
* Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.
* Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα που συνεργάζονται με τις ιστοσελίδες pillowfights.gr, pillowfights.co.uk, 18-24.gr (πρώην κι εν ενεργεία) όπως και σε συγγενείς Α' βαθμού αυτών. 
* Οι διοργανώτριες εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα απόρριψης συμμετοχής όποιου διηγήματος δεν πληροί όλους τους άνω όρους και θα ελέγχει την εγκυρότητα των διηγημάτων.

Μετά τη συλλογή των διηγημάτων: 
* Όσα διηγήματα επιλεγούν για να διαγωνιστούν θα δημοσιευτούν ταυτόχρονα, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 (22:00) στην ιστοσελίδα pillowfights.gr στην ειδική στήλη με τ' όνομα «Φιλιά κι Αρμύρα» (στο μενού των bedtime stories), όπου και θα διαγωνίζονται ως την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016. (22:00).
* Τα νικητήρια διηγήματα θα είναι δύο:
α) Το πρώτο που θα κερδίσει θα είναι εκείνο που θα συλλέξει, ως και το τελευταίο λεπτό πριν τη λήξη του διαγωνισμού, το μεγαλύτερο αριθμό συνολικών facebook likes + shares, όπως αυτός εμφανίζεται εντός της ιστοσελίδας pillowfights.gr στο τέλος των κειμένων κι αμέσως μετά το video. 
β) Το δεύτερο θα επιλεγεί από κριτική επιτροπή των διοργανωτριών εταιρειών που αποτελείται από τους Γιώργο Καρανάσιο (CEO @ 18-24.gr), Κατερίνα Κεχαγιά (CEO @ pillowfights.gr), Σοφία Καλπαζίδου (Chief Editor @ pillowfights.gr & 18-24.gr 
* Στη διάρκεια του διαγωνιστικού διαστήματος (Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 - Κυριακή 26 Ιουνίου 2016) όλα τα συμμετέχοντα διηγήματα θα κοινοποιηθούν και στο official facebook page του pillowfights.gr σε τυχαία μέρα/ώρα.

ΛΟΙΠΟΙ ΌΡΟΙ
* Τα διαγωνιζόμενα διηγήματα θα δεχθούν, όπου χρειάζεται, γραμματική/ορθογραφική/συντακτική διόρθωση από εκπροσώπους των διοργανωτριών εταιρειών.
* Τα τρία συνοδευτικά των διηγημάτων (φωτογραφία/τίτλος/τραγούδι) θα επιλεγούν από εκπροσώπους των διοργανωτριών εταιρειών. Εφόσον όμως επιθυμείτε μπορείτε να προτείνετε στο e-mail συμμετοχής τις δικές σας ιδέες. Σε κάθε περίπτωση όμως, η τελική επιλογή ανήκει στις διοργανώτριες εταιρείες.
* Το έπαθλο που αφορά σ' ένα τετραήμερο (τρεις διανυκτερεύσεις με διαμονή και ακτοπλοϊκά εισιτήρια) σε Πάρο, Σκόπελο ή Σκιάθο θα δοθεί βάση διαθεσιμότητας κατά τις επιλεγμένες ημερομηνίες και κατόπιν συνεννόησης με το travel agency 18-24.gr 
Καλή επιτυχία και καλή έμπνευση!!!

Πηγή: http://www.pillowfights.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου