Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Toumba Magazine:90 χρόνια ΠΑΟΚ

 Αναλυτικά:


Μια στιγμή, μια εικόνα, ένα συναίσθημα, ένας ήχος, μια χαρακτηριστική μυρωδιά, μια παρέα. Καθένα ξεχωριστά κι όλα μαζί συνθέτουν την προσωπική μας ιστορία. Την εξατομικευμένη σύνδεση με τον ΠΑΟΚ που γιορτάζει τα δικά του 90 χρόνια ιστορίας.
 
 
Το Toumba Magazine σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τις δικές σας σκέψεις γύρω από τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ. Να γίνετε εσείς ο συγγραφέας της ζωής που περιστρέφεται γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα. Ο ιστορικός της στιγμής. Να διηγηθείτε τι σημαίνει ο Δικέφαλος για εσάς. Να περιγράψετε τα συναισθήματά σας γύρω από αυτή τη χρονιά ορόσημο. Να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας.
Ως την Δευτέρα 25.04 στείλτε μας τα δικά σας κείμενα (450-500 λέξεις) στο pressoffice@paokfc.gr και διεκδικήστε τη δυνατότητα να γίνεται αρθρογράφος στο τέταρτο τεύχος του Toumba Magazine.  Τα δύο καλύτερα κείμενα θα δημοσιευτούν στο επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ.

To τρίτο τεύχος του Toumba Magazine κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Βορείου Ελλάδας και σας προσφέρει 30% έκπτωση στα PAOK FC Official Stores. Παράλληλα, το Toumba Magazine σας βοηθά να αποκτήσετε μόνιμη θέση στην Τούμπα τη νέα σεζόν μέσω της μεγάλης κλήρωσης για 10 εισιτήρια διαρκείας.

Το Toumba Magazine μπορείτε να το προμηθευτείτε από το store.paokfc.gr και να το λάβετε σπίτι σας με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα PAOK FC Official Stores.

Πηγή: http://www.paokfc.gr/nea/diagonismos-90-xronia-paok-sto-toumba-magazine/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου