Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

 
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…
Αναλυτικα:

Ο 2ος λογοτεχνικός διαγωνισμός παραμυθιού από το «ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ» είναι γεγονός!!!
Όροι Διαγωνισμού:
1. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα παραμύθι και θα φέρει την ευθύνη της υπογραφής του και κάθε άλλη ευθύνη σχετικά με την πατρότητα και την πρωτοτυπία του κειμένου.
2. Το παραμύθι θα είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα.
3.  Το παραμύθι θα πρέπει να εντάσσεται στην θεματική ενότητα: Αδελφικές Σχέσεις (π.χ. ζήλεια, αγάπη, φόβος, λύπη, μίμηση, εξάρτηση, επικοινωνία, βοήθεια, τσακωμός, ανταγωνισμός, εκπαίδευση/μάθηση, αποδοχή της  διαφορετικότητας, ερχομός νέου αδελφού/ής  κ.ά.) 
4.  Η έκταση του παραμυθιού θα πρέπει να είναι από 600 έως 800 λέξεις.
5.  Τόπος διαμονής του διαγωνιζόμενου θα πρέπει να είναι η Κρήτη
 
 6. Κατώτερο όριο ηλικίας για συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η συμπλήρωση του 16ου έτους του διαγωνιζόμενου, την ημερομηνία λήξης υποβολής των παραμυθιών.
 7.  Κάθε  διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με το παραμύθι του να αποστέλλει και τα στοιχεία του : ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο σταθερό – κινητό.
 8.  Τα παραμύθια που θα αποσταλούν δεν πρέπει να έχουν βραβευτεί σε άλλο λογοτεχνικό διαγωνισμό, να έχουν εκδοθεί ή δημοσιευθεί σε βιβλίο ή άλλο μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό.
 9.  Το παραμύθι πρέπει να αποσταλεί μέσω email στην διεύθυνση info@biblioscopio.gr  (Γραμματοσειρά Calibri μέγεθος 12).
 10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν.
 11. Ενστάσεις επί του αποτελέσματος μπορούν να γίνουν μία εβδομάδα μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και θα αφορούν αποκλειστικά τυχόν παραβιάσεις των τυπικών όρων συμμετοχής του διαγωνισμού.
 12.  Τα παραμύθια που δεν θα τηρούν τους παραπάνω όρους δεν θα κριθούν.
 13. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 1η Φεβρουαρίου  έως 31η Μαρτίου.        Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των παραμυθιών ορίζεται η 31η Μαρτίου 2016Για την διασφάλιση των υποψηφίων, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας κατά τακτά διαστήματα, οι τίτλοι των έργων που παραλαμβάνονται. Είναι αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων να ελέγχουν αν το παραμύθι τους έχει παραληφθεί.
 14. ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Η κριτική επιτροπή θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας.
 15. ΒΡΑΒΕΥΣΗ:
  •   Πρώτο Βραβείο: δωροεπιταγή 300€ για αγορές βιβλίων ή παιχνιδιών από το Βιβλιοσκόπιο
  •   Δεύτερο Βραβείο: δωροεπιταγή 200€ για αγορές βιβλίων ή παιχνιδιών από το Βιβλιοσκόπιο
  •   Τρίτο Βραβείο: δωροεπιταγή 100€ για αγορές βιβλίων ή παιχνιδιών από το Βιβλιοσκόπιο
  •   Επιπλέον, τα τρία (3) καλύτερα παραμύθια θα εκδοθούν από τις «Εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο».
  •    Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος Μαίου 2016 σε εκδήλωση που θα διοργανώσει το «Βιβλιοσκόπιο». Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν μετά την λήξη υποβολής των παραμυθιών στην ιστοσελίδα μας: www.biblioscopio.gr
  •    Δεν θα ανακοινωθεί η σειρά κατάταξης των υπόλοιπων παραμυθιών.
  16. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων. Συγκεκριμένα όσον αφορά την έκδοση των τριών πρώτων παραμυθιών, με την υποβολή του παραμυθιού ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση και εκχωρεί  στο ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ το αποκλειστικό δικαίωμα για δημοσίευση της ιστορίας του (εφόσον διακριθεί στον διαγωνισμό).  Στο εξώφυλλο της έκδοσης θα  αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμο των τριών δημιουργών ή το ψευδώνυμό τους. Επίσης, οι τρεις νικητές δικαιούνται δωρεάν από τρία αντίτυπα της έντυπης  έκδοσης.
17.  Το «Βιβλιοσκόπιο» διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τους όρους του.
 Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 28310-30301 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@biblioscopio.gr