Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Λογοτεχνικό project «Τέσσερα λεπτά»

Αναλυτικά:
 
Καλό μήνα.

Ο Σεπτέμβριος είναι πια γεγονός και τα  «Τέσσερα λεπτά»  έχουν ήδη ανοίξει πανιά για το καινούργιο τους ταξίδι, την έκδοση τους δηλαδή, σε ένα έντυπο βιβλίο.Το βιβλίο θα είναι ένα συλλογικό έργο, αποτελούμενο από τις συμμετοχές που έχουν ήδη συγκεντρωθεί, αλλά και από εκείνες που θα φτάσουν στο mail 4lepta@gmail.com  του project, ως την λήξη του. 

To project «Τέσσερα λεπτά»  έχει διάρκεια έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015  και θα υπάρξει ανάλογη ανακοίνωση στη σελίδα.  Μετά την λήξη, οι συμμετοχές  που επιλέχθηκαν για το project, θα φιλοξενηθούν, όταν συγκεντρωθεί ένας ικανός αριθμός, σε ένα έντυπο βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο «Εκδόσεις Μολύβι».

-Η τελική επιλογή των κειμένων που θα στοιχειοθετήσουν το έντυπο βιβλίο, ανήκει στο τμήμα επιμέλειας του εκδοτικού οίκου, καθώς και στην γράφουσα (Νατάσσα Καραμανλή).

-Με την αποστολή των  συμμετοχών  τους, οι συγγραφείς αποδέχονται ότι το έργο τους θα τεθεί υπό αξιολόγηση.

-Οι συμμετέχοντες των οποίων τα έργα θα επιλεγούν για την έκδοση του συλλογικού έργου, θα ενημερωθούν με mail.

– Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να εχόυν έκταση από 200 εως 600 λέξεις και να ειναι είναι διορθωμένες και επιμελημένες. Σε κάθε περίπτωση οι καλλιτέχνες θα διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα του έργου που αποστέλλουν.

Eυχαριστώ θερμά, όλους τους τολμηρούς φίλους, συγγραφείς και μη, που στήριξαν το project  «Τέσσερα λεπτά» και το έντυσαν με τα πονήματα της ψυχής τους.
Νατάσσα Καραμανλή

Πηγή: https://tesseralepta.wordpress.com/2015/09/01/τέσσερα-λεπτά-το-βιβλίο-ενημέρωση/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου