Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ο Όμιλος Ελληνικής Γλώσσας και Ξένων Πολιτισμών προκηρύσσει Διαγωνισμό Ποίησης

Ο διαγωνισμός θα αφορά τόσο σε φοιτητές όσο σε και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην ποίηση. Θα δοθεί πρώτο βραβείο τιμητική πλακέτα, δεύτερο βραβείο τιμητική Διάκριση και τρίτο βραβείο Έπαινος. Η βράβευση των διακριθέντων θα γίνει σε εκδήλωση που θα ανακοινωθεί.

Πληροφορίες:


Θέμα: Η φύση στην ποίηση

Γλώσσα: Κοινή νέα ελληνική

Ηλικίες: 18 και άνω

Έκταση: 20-50 στίχους

Περιορισμοί: Μόνο ένα ποίημα για τον κάθε συμμετέχοντα

Τρόπος Υποβολής: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο glanguage-cultures@hotmail.com με θέμα «Διαγωνισμός Ποίησης Ομίλου Ελληνικής Γλώσσας και Ξένων Πολιτισμών». Το αρχείο να είναι σε μορφή .pdf και να επισυναφθεί. Στο ηλεκτρονικό μήνυμα να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του συμμετέχοντα.

Περιόδος Υποβολής: Τελευταία ημέρα υποβολής των ποιημάτων στον διαγωνισμό ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2015.

Τα ποιήματα θα αξιολογηθούν από ακαδημαϊκούς. Οι ίδιοι δεν θα γνωρίζουν τους δημιουργούς των ποιημάτων για ευνόητους λόγους.

Όσα ποιήματα δεν πληρούν τα παραπάνω θα θεωρούνται άκυρα και δεν θα τύχουν αξιολόγησης. Επίσης, άκυρα θα θεωρηθούν ποιήματα που θα περιέχουν υβριστικό, ρατσιστικό, πολιτικό ή ακατάλληλο περιεχόμενο, λειτουργούν εμπαικτικά προς οποιονδήποτε ή θίγουν το κύρος θεσμών ή/και ατόμων. Πηγή:https://www.facebook.com/events/1572126363002306/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου