Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός στα Αγγλικά

Φωτογραφία του χρήστη 121 Words.
 
 Αναλυτικά:
 
Το 121 Words, η ιστοσελίδα λογοτεχνίας αφιερωμένη στη διάδοση και ανάδειξη της λογοτεχνίας microfiction, διοργανώνει τον πρώτο της λογοτεχνικό διαγωνισμό 12 λέξεων στα αγγλικά!

Με την ευγενική χορηγία του Bubbletale και του VAULT Theatre Plus / Πολυχώρος VAULT προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:

• Οι ιστορίες των 15 Νικητών που θα διακριθούν θα εκτυπωθούν σε συλλογή και θα λάβουν από ένα δωρεάν αντίγραφο.
• Οι ιστορίες των νικητών θα φιλοτεχνηθούν από τον καλλιτέχνη Johnes Vgontzas και θα παρουσιαστούν σε εικαστική έκθεση από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου στο φουαγιέ του Vault Theater Plus.
• Επιπλέον ένας Mεγάλος Νικητής θα κερδίσει δωρεάν bubble teas για έναν ολόκληρο μήνα σε όποιο κατάστημα Bubble Tale επιθυμεί και η ιστορία του θα παραμείνει στον χώρο του Vault Theater Plus έως το τέλος του χρόνου.

Οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν τα διπλά έπαθλα, δηλαδή δύο αντίγραφα της συλλογής, δύο μήνες δωρεάν bubble teas και επιπλέον μία διπλή πρόσκληση για οποιαδήποτε παράσταση του Vault Theater Plus έως το τέλος της σεζόν! Μάθε πώς μπορείς να γίνεις συνδρομητής μας εδώ: https://www.121words.com/gine-sindromitis


• Υποβολή ιστοριών ( 30 Ιουλίου - 20 Αυγούστου)
Οι συγγραφείς έχουν περιθώριο έως τις 20 Αυγούστου να υποβάλλουν τις ιστορίες τους στα αγγλικά σε 12 λέξεις ακριβώς με θέμα "Summer Moments". Μπορούν να υποβάλλουν τις ιστορίες τους μέσα από την ειδική φόρμα εδώ: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-4.

• Ανακοίνωση νικητών και Έκθεση (23 Σεπτεμβρίου - 30 Οκτωβρίου)
Τους 15 νικητές θα αναδείξει η κριτική μας επιτροπή και τα ονόματά τους θα θα αποκαλυφτούν αρχικά στα εγκαίνια της έκθεσης "Summer Moments" στις 23 Σεπτεμβρίου στο φουαγιέ του θεάτρου Vault Theather Plus.

• Ανάρτηση νικητών (26 Σεπτεμβρίου)
Στη συνέχεια θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών στην ιστοσελίδα του 121 Words, καθώς και μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα και τον διαγωνισμό: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-4

Παραδείγματα από δημοσιευμένες ιστορίες 12 λέξεων μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.121words.com/12-words-microfiction-september

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου