Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΤΟΥ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΛΕΙΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

Αναλυτικά:

6ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΛΕΙΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

Αποσφραγίστηκαν την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.30π.μ, ύστερα από πρόσκληση της Αντιπροέδρου του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» κ. Κατερίνας Λασκαρίδη, οι φάκελοι του 6ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πρωτόλειου Διηγήματος στη μνήμη Καίτης Λακασρίδη περιόδου 2017 – 2018 στην έδρα του Ιδρύματος επί των Οδών Πραξιτέλους 169 & Μπουμπουλίνας στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προκήρυξη, η κατάθεση υποβολής των συμμετοχών έληξε την 31η Μαΐου 2018.

Η αποσφράγιση των φακέλων έγινε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη παρουσία της Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής του 6ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού κ. Ελένης Παναρέτου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γλωσσολογίας Τμ. Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

Παρευρέθηκαν επίσης οι : • Καλή Κυπαρίσση, Μέλος της Κριτικής Επιτροπής του 6ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού, Διευθύντρια των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» • Παναγιώτα Δεδετζή, Βιβλιοθηκονόμος, Συντονίστρια του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού • Ιωάννα Ρωμηού, Γραμματέας,  Συντονίστρια των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» • Μαρία Σταγώνη, Γραμματέας του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη»

Κατατέθηκαν και αποσφραγίστηκαν συνολικά 310 συμμετοχές εκ των οποίων 162 ανήκουν σε μαθητές Γυμνασίου και 148 σε μαθητές Λυκείου από 260 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα αποτελέσματα του 6ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στις διευθύνσεις των σχολείων όλης της χώρας.

Η απονομή θα γίνει σε ειδική τελετή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, στην οποία θα προσκληθούν οι συμμετέχοντες καθώς και οι εκπρόσωποι φορέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» καθώς και τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού ευχαριστούν θερμά μαθητές και εκπαιδευτικούς και εύχονται προσωπική και δημιουργική πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου