Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Έναρξη αξιολόγησης των έργων του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πάφου

Το Πετρίδειο Ίδρυμα και το Περιοδικό Ζωή και Τέχνη με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουν την λήξη του φετινού λογοτεχνικού διαγωνισμού για Νουβέλα η Συλλογή Διηγημάτων και Παιδική Λογοτεχνία και εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την μεγάλη συμμετοχή συγγραφέων από την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βόλο, Λέσβο, Κρήτη), Κύπρο και Γερμανία.
Ο πρώτος λογοτεχνικός διαγωνισμός έχει τοποθετήσει την πόλη της Πάφου στον χάρτη των λογοτεχνικών δρώμενων και έχει εμπλουτίσει την πολιτιστική ζωή της πόλης μας και ευελπιστούμε ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.
Τα βιβλία όλων των συγγραφέων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό βρίσκονται ήδη στα χέρια  της Κριτικής Επιτροπής και αναμένεται ότι το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί σε προγραμματιζόμενη εκδήλωση πριν από το τέλος του χρόνου.
Υπενθυμίζομε ότι από τα τρία αντίγραφα των βιβλίων ένα θα παραμείνει στο Πετρίδειο Ίδρυμα, ένα στη βιβλιοθήκη του Περιοδικού Ζωή και Τέχνη και το τρίτο θα δωριθεί στον Δήμο Πάφου για εμπλουτισμό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πάφου.
Το Πετρίδειο Ίδρυμα και το Περιοδικό Ζωή και Τέχνη εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία του πρώτου Πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού.

Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πετριδείου Ιδρύματος: Μιχαλάκης Μαραθεύτης    
               
Εκδότρια του Περιοδικού "Ζωή και Τέχνη": Αμαλία Πικρίδου - Λούκα
 
Πηγή: http://lifeandartmagazine.blogspot.gr/2015/07/blog-post.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου